| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Nowi członkowie? |
| Tak, im więcej, tym lepiej |
|
66% |
[ 2 ] |
| Nie, jak będzie nas za dużo, to będzie chaos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tylko faceci |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tylko dziewczyny |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tylko ludzie, których większość z nas zna |
|
33% |
[ 1 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 3 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Czarny FHTAGN!

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 16:50 Temat postu: Nowi fantaści |
|
|
Skombinowałem kolejną ofiarę do naszej małej sekty, Damiana. Mieszka w Luboniu, gra w DnD i wydał mi się spoko. Podałem mu adres na forum i zaprosiłem na prelekcję i sesjowanie w DnD w przyszłą niedziele. Niedługo się zarejestruje i będzie można z nim spokojnie pogadać. Jak coś, mam adres gg.
Monti, mógłbyś skombinować naszą wspólną kręconowłosą znajomą na sesjowanie? Coś mi kiedyś mówiła, że siedzi trochę w RPG, zdaje się, że jej chłopak jest MG. Ty ponoć mieszkasz gdzieś obok niej. _________________ # Burn the heretic.
# Kill the mutant.
# Purge the unclean. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 16:50 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aureus Statysta

Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 691 Skąd: Luboń... znaczy: Nie Twój Zasrany Interes!
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:12 Temat postu: |
|
|
Pozwoliłem sobie zaznaczyć opcję Jak Najwięcej i zamierzam wyjaśnić swoją opinię.
Są osoby, które znam, są fantastami i nigdy ich nie zaprosiłem - bo wiem, że byśmy do siebie nie pasowali, po prostu. Mieliby ze mną stałe zgrzyty. Ale o ile niemal obowiązkiem jest ściągać wszystkich znajomych W Klimacie, to jeżeli poznacie kogoś nowego, kto, cytując Miszcza, "wyda Wam się spoko", nie ma problemu, by przyszedł raz czy drugi. Jeżeli okaże się być odpowiednim członkiem naszego kultu, będzie fajnie - jeżeli nie, pogada z nim Aure. Nic nie tracimy, a mamy okazję poznać nowe osoby. _________________ "Bądź wytrwały.
Będąc wytrwałym, wzrastaj w siłę."
Dak'kon, za listem Jakuba (1:3-4).
Zapraszam na mój blog o muzyce w grach fabularnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarny FHTAGN!

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:51 Temat postu: |
|
|
Rozmawiałem dziś z Elfką i jest zainteresowana chodzeniem na sesje. Będzie w przyszłą niedzielę, ale chce wziąć swojego nowego mena (gość wydał się spoko). Więc myślę, że zapraszanie Hilfa byłoby nieroztropne (flejm na 100%). _________________ # Burn the heretic.
# Kill the mutant.
# Purge the unclean. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maclin Eteryczny Rabuś

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 21:30 Temat postu: |
|
|
| Please don't. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarny FHTAGN!

|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 15:12 Temat postu: |
|
|
Do mnie pretensji nie miej, zapraszanie Elfki i Hilfa to nie mój pomysł...
BTW: trzeba by zmobilizować trochę ludzi, żeby trochę wchodzili na to forum, bo jakoś posuchowo ostatnio, tzn. głównie ja i Aure coś pisujemy. _________________ # Burn the heretic.
# Kill the mutant.
# Purge the unclean. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 15:12 Temat postu: |
|
|
|