| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aureus Statysta

Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 691 Skąd: Luboń... znaczy: Nie Twój Zasrany Interes!
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:32 Temat postu: Zapotrzebowanie na ilustracje |
|
|
Podręcznik prawdopodobnie zostanie skompletowany w dwie formy. Pierwsza będzie zawierała opisy, wyjaśnienia itp - będzie się ją fajnie czytało i dobrze poznawało zasady. Do tej wersji jednak bardzo przydatne byłyby obrazki - i mam tu na myśli jak najwięcej obrazków. Pojazdy, klerycy, gangerzy, bomby nuklearne, pociski, karabiny, łuki - wszystko. Dzięki temu będzie po prostu przyjemniej czytać.
Druga wersja podręcznika będzie taką "do druku". Jak najwięcej konkretów w jak najmniejszej objętości i możliwie najbardziej pojemnym układzie tekstu. Tutaj ilustracje potrzebne nie są.
Aha - nie mam pomysłu na okładkę, ale nad nią trza się będzie postarać. _________________ "Bądź wytrwały.
Będąc wytrwałym, wzrastaj w siłę."
Dak'kon, za listem Jakuba (1:3-4).
Zapraszam na mój blog o muzyce w grach fabularnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maclin Eteryczny Rabuś

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 14:34 Temat postu: |
|
|
| Aure, czy ty chcesz to sprzedawać? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Niebiański ogromny żuk jelonek rogacz

Dołączył: 27 Lis 2008 Posty: 97 Skąd: Człowiek(?) z... nie twój zasrany interes.
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 16:18 Temat postu: |
|
|
Czy tu jest jakaś nagroda za najwiecej postów? O_o
I to ma być "tom, który będzie ważył tonę, gdyż milej sie czyta dzieki
rysunkom"? Hym, jakoś nie jestem przekonana.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aureus Statysta

Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 691 Skąd: Luboń... znaczy: Nie Twój Zasrany Interes!
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 16:22 Temat postu: |
|
|
Sprzedawać nie, ale prawdopodobnie to pójdzie na jakiś serwis fanowski i z czasem będzie dopracowywane i poszerzane.
Plan jest taki, by opublikował to np. Poltergeist. _________________ "Bądź wytrwały.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarny FHTAGN!

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:19 Temat postu: |
|
|
Opublikowanie na Polterze to dobry pomysł. Przede wszystkim wrzucilibyśmy to nasze blogi (znaczy mój i Aurego) i może ktoś by się zainteresował. Poza tym, zebralibyśmy wtedy parę profesjonalnych (lub nie XD) opinii i sugestii.
Absolutnie nie wierzę w to, że ktokolwiek chciałby tego bitewniaka kupić ;D _________________ # Burn the heretic.
# Kill the mutant.
# Purge the unclean. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aureus Statysta

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|
Raczej mierzę wyżej niż publikacja blogerska. Czekam na odpowiedź od działu Bitewniakowego w sprawie betatestów, ilustratorów, wyjaśnienia praw autorskich Portalu, redakcji i ewentualnego przydzielenia włanego podkącika w dziale na artykuły dotyczące poszerzeń gry.
(A na dodatki już są pomysły. Podanie kilku rodzajów min, zasady gry "dobrymi" i "złymi" mutantami, "jak skombinować figurki", zawsze można opisać nowe bronie i scenariusze...) _________________ "Bądź wytrwały.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ghalib Shaikh Niebiański ogromny żuk jelonek rogacz
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2026 19:18 Temat postu: |
|
|
| Extensively, now this article is truly the best using this crucial subject matter. My spouse and i harmonise collectively findings and tend to thirstily expect to be your primary one way upgrades. Explaining kudos won’t only always be an adequate amount of, on your wonderful purity inside your crafting articles. For certain i will easily catch an individual’s feed maintain up to date of the the latest. Enlightening job and far becoming successful for your small business trades! Please justification the actual deficient Everyday terms currently far from a few initial language. Bugatti8 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ghalib Shaikh Niebiański ogromny żuk jelonek rogacz
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2026 01:13 Temat postu: |
|
|
| We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you. Snipaste官网 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2026 01:13 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |