| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aureus Statysta

Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 691 Skąd: Luboń... znaczy: Nie Twój Zasrany Interes!
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:32 Temat postu: Zapotrzebowanie na ilustracje |
|
|
Podręcznik prawdopodobnie zostanie skompletowany w dwie formy. Pierwsza będzie zawierała opisy, wyjaśnienia itp - będzie się ją fajnie czytało i dobrze poznawało zasady. Do tej wersji jednak bardzo przydatne byłyby obrazki - i mam tu na myśli jak najwięcej obrazków. Pojazdy, klerycy, gangerzy, bomby nuklearne, pociski, karabiny, łuki - wszystko. Dzięki temu będzie po prostu przyjemniej czytać.
Druga wersja podręcznika będzie taką "do druku". Jak najwięcej konkretów w jak najmniejszej objętości i możliwie najbardziej pojemnym układzie tekstu. Tutaj ilustracje potrzebne nie są.
Aha - nie mam pomysłu na okładkę, ale nad nią trza się będzie postarać. _________________ "Bądź wytrwały.
Będąc wytrwałym, wzrastaj w siłę."
Dak'kon, za listem Jakuba (1:3-4).
Zapraszam na mój blog o muzyce w grach fabularnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:32 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maclin Eteryczny Rabuś

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 14:34 Temat postu: |
|
|
| Aure, czy ty chcesz to sprzedawać? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Niebiański ogromny żuk jelonek rogacz

Dołączył: 27 Lis 2008 Posty: 97 Skąd: Człowiek(?) z... nie twój zasrany interes.
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 16:18 Temat postu: |
|
|
Czy tu jest jakaś nagroda za najwiecej postów? O_o
I to ma być "tom, który będzie ważył tonę, gdyż milej sie czyta dzieki
rysunkom"? Hym, jakoś nie jestem przekonana.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aureus Statysta

Dołączył: 29 Sie 2008 Posty: 691 Skąd: Luboń... znaczy: Nie Twój Zasrany Interes!
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 16:22 Temat postu: |
|
|
Sprzedawać nie, ale prawdopodobnie to pójdzie na jakiś serwis fanowski i z czasem będzie dopracowywane i poszerzane.
Plan jest taki, by opublikował to np. Poltergeist. _________________ "Bądź wytrwały.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czarny FHTAGN!

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:19 Temat postu: |
|
|
Opublikowanie na Polterze to dobry pomysł. Przede wszystkim wrzucilibyśmy to nasze blogi (znaczy mój i Aurego) i może ktoś by się zainteresował. Poza tym, zebralibyśmy wtedy parę profesjonalnych (lub nie XD) opinii i sugestii.
Absolutnie nie wierzę w to, że ktokolwiek chciałby tego bitewniaka kupić ;D _________________ # Burn the heretic.
# Kill the mutant.
# Purge the unclean. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aureus Statysta

|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|
Raczej mierzę wyżej niż publikacja blogerska. Czekam na odpowiedź od działu Bitewniakowego w sprawie betatestów, ilustratorów, wyjaśnienia praw autorskich Portalu, redakcji i ewentualnego przydzielenia włanego podkącika w dziale na artykuły dotyczące poszerzeń gry.
(A na dodatki już są pomysły. Podanie kilku rodzajów min, zasady gry "dobrymi" i "złymi" mutantami, "jak skombinować figurki", zawsze można opisać nowe bronie i scenariusze...) _________________ "Bądź wytrwały.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 12:24 Temat postu: |
|
|